Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Se aleg cateva frunze de varza cu care se imbraca bolul de salata. Pieptul de pui si branza se taie cubulete. Parte cu frunze a salatei, cascavalul, morcovul, ardeiul rosu si ceapa se taie fideluta. Castravetele se taie pe jumatate, cu o lingurita se scoate partea cu seminte si apoi se taie in cubulete.
Grepfruitul se taie in felii, eliminandu-se pielita, ramanand numai pulpa. Se opresc cateva felii intregi pentru decor, iar celelate se taie cuburi si se amesteca cu restul ingredientelor.
Pentru sosul vinaugrette se anesteca toate ingredientele ca la o maioneza. se adauga peste salata impreuna cu coriandru. In bolul in care am aranjat frunzele de varza de China, rasturnam salata. Se adauga si patrunjel tocat, dupa gust.
Pofta buna!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult